Federația Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC), organizație reprezentativă pentru activitatea de construcții civile, industriale, edilitare, drumuri si poduri, autostrazi, constructii rezidentiale, proiectare si arhitectura, instalații sanitare și electrice. FPSC este federația care se implică activ și susține interesele societăților din construcții. Federatia FPSC contribuie la îmbunătățirea legislației aplicabile domeniului, Federația Patronatelor Societăților din Construcții - FPSC participă la dialogul social, în grupuri de lucru, consultări, dezbateri.Federația Patronatelor Societăților din Construcții realizează schimburi de informații și experiență între membrii săi. FPSC dezvoltă relații și parteneriate profesionale naționale / internaționale și organizează / participă la evenimente de interes pentru constructori.

"Orice putere este slabă dacă nu este unită"

Rubrica Excelență este dedicată societăților care activează în sectorul Construcții Civile și Industriale, firmelor de proiectare și consultanță, producătorilor și distribuitorilor de materiale de construcții, societăților din domenii conexe.

Prin această platformă FPSC își dorește să aducă în atenție povești de succes, să permită societăților din domeniu să  își prezinte serviciile, proiectele, experiențele. Sub formă de interviuri sau prezentări, din inițiativa FPSC sau ca răspuns la solicitarea dvs, sperăm să Rubrica Excelență va veni în întâmpinarea așteptărilor dvs.

Dacă vă doriți ca activitatea firmei să fie promovată pe pagina oficială federatiaconstructorilor.ro vă invităm să ne contactați!

BROKER DE ASIGURARI – dedicat societatilor din constructii

www.prestigeasig.ro

PRESTIGE INSURANCE BROKER DE ASIGURARE SRL, activeaza pe piata asigurarilor generale din anul 2008. Printre formele de asigurare intermediate, o pondere importanta o detin asigurarile de garantii contractuale (polite de participare la licitatii, de returnare a avansului, de buna executie, polite pentru sume retinute, polite de plata la termen) brokerul nostru ocupand un loc de top pe acest segment de piata. Acest aspect, impreuna cu parteneriatele solide pe care le avem cu toate societatile de asigurare de pe piata, ne califica pentru pozitia de broker dedicat societatilor din constructii.

CONCELEX SRL-antreprenor general, excelență în construcții

Compania CONCELEX SRL realizează proiectarea si executia la cheie a lucrărilor din domeniul construcțiilor civile și industriale, reabilitări și modernizări ale infrastructurii rutiere, reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare, alimentări cu apă.
CONCELEX SRL oferă servicii de închiriere de utilaje și  echipamente de mică și mare mecanizare. În calitate de contractor de specialitate, asigură servicii de proiectare și execuție de pereți cortină și tâmplărie din Al &PVC.

Federația Patronatelor Societăților
din Construcții

Str. Alexandrina nr. 20-22
Bloc C4, Et. 2, Sector 1, București

Telefon:  (+4) 0753 039 138
             (+4) 0722 222 481
             (+4) 0751 054 501

E-mail: office@federatiaconstructorilor.ro

Primește cele mai noi informații.
Abonează-te la newsletterul nostru!
Accept GDPR
Modifică setările COOKIES